Facebook Pixel

Τοπικα

Αναβάθμιση Για Την Παιδική Χαρά Της Πλατείας Ανεξαρτησίας Στην Ηλιούπολη (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Αναβάθμιση Για Την Παιδική Χαρά Της Πλατείας Ανεξαρτησίας Στην Ηλιούπολη (ΦΩΤΟ)

Νεα όψη απέκτησε η παιδική χαρά επί της πλατείας ανεξαρτησίας στην Ηλιούπολη, με τον Δήμο να ολοκληρώνει το έργο της αναβάθμισης της με σύγχρονα παιχνίδια.

Πρόκειται για ακόμα μία από τις συνολικά 23 παιδικές χαρές που έχουν μπει στο μαζικό πρόγραμμα αναβάθμισης, με το έργο να χρηματοδοτείται από την Περιφέρεια Αττικής. Η παιδική χαρά της πλατείας Ανεξαρτησίας ουσιαστικά δημιουργήθηκε από την αρχή, με σύγχρονα, ασφαλή παιχνίδια και νέες προδιαγραφές ασφαλείας, ενώ παράλληλα,πρίν λίγες εβδομάδες είχε απομακρυνθεί από το σημείο και ο μετασχηματιστής της ΔΕΗ, αυξάνοντας την ασφάλεια για τα μικρά παιδιά.

Paid. xara 01 Αναβάθμιση Για Την Παιδική Χαρά Της Πλατείας Ανεξαρτησίας Στην Ηλιούπολη (ΦΩΤΟ)

Καινοτομίες Και Ασφαλή Υλικά

Η ανακαινισμένη παιδική χαρά της Αγίας Μαρίνας είναι εξοπλισμένοι με δάπεδα ασφαλείας και πιστοποιημένα όργανα παιχνιδιού, ενώ την παράσταση κλέβει το δεντρόσπιτο πολλαπλών χρήσεων, το οποίο προσφέρεται για τσουλίθρα, σκαρφάλωμα και κούνια. Ειδική μέριμνα υπάρχει για καθίσματα νηπίων, ενώ η παιδική χαρά διαθέτει πιστοποιητικό συμμόρφωσης από διαπιστευμένο φορέα ελέγχου.

Τέλος, για πρώτη φορά εφαρμόστηκε και μια καινοτομία, καθώς τοποθετήθηκε ακόμη «έξυπνο» ηλιακό παγκάκι, όπου μπορεί να γίνει η φόρτιση χωρίς καλώδιο, εφόσον τα κινητά διαθέτουν τεχνολογία επαγωγικής φόρτισης. Όσο για τον φωτισμό, οι παλιές λάμπες που βρίσκονταν στο σημείο αντικαταστάθηκαν με σύγχρονα φωτιστικά LED.

Όπως επισημαίνει σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Ηλιούπολης Γιώργος Χατζηδάκης «Η νέα αναμορφωμένη παιδική χαρά που δημιουργήσαμε περιλαμβάνει σύγχρονα και ασφαλή παιχνίδια. Ένα ζωντανό ‘κύτταρο’ στη γειτονιά, στο οποίο θα χωρούν, πλέον, πολλές παιδικές φωνές και ακόμη περισσότερες στιγμές ξεγνοιασιάς για τους μικρούς μας φίλους. Με την ίδια διαδικασία ξεκίνησε, ήδη, η ανακατασκευή της παιδικής χαράς στην περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου (Πανταζή & Λαγκαδίων) και έπονται άλλες τέσσερις παιδικές χαρές».

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ