Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Αυτή Είναι Η Εταιρεία Που Ανέλαβε Τη Διοργάνωση Του Καρναβαλιού Στην Ηλιούπολη

H διοργάνωση του καρναβαλιού στην Ηλιούπολη ανατέθηκε σε εταιρεία που ιδρύθηκε τον περασμένο Δεκέμβριο.

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Αυτή Είναι Η Εταιρεία Που Ανέλαβε Τη Διοργάνωση Του Καρναβαλιού Στην Ηλιούπολη

Στη Διαύγεια δημοσιεύθηκε το έγγραφο της ανάθεσης για τη διοργάνωση του καρναβαλιού 2020 στην Ηλιούπολη.

Σύμφωνα με το έγγραφο με Αριθμό Ανάρτησης (ΑΔΑ) ΩΕΝΚΩΡΥ-ΡΥ5, η διοργάνωση του καρναβαλιού ανατίθεται στην εταιρεία “APES AND DOTS ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ”, έναντι του ποσού των 14.632,00 ευρώ.

Πρόκειται για μια εταιρεία που -σύμφωνα με το Γενικό Εμπορικό Μητρώο (Γ.Ε.Μη)- ιδρύθηκε μόλις πριν δύο μήνες, στις 12/12/2019.

Ως διαχειρίστρια της εταιρείας εμφανίζεται η κυρία Λαμπρακοπούλου Παναγιωτα, ενώ η έδρα της εταιρείας είναι στον Βύρωνα (οδός Παύλου Μελά 5)

Screen Shot 2020 02 15 at 14.04.14 Αυτή Είναι Η Εταιρεία Που Ανέλαβε Τη Διοργάνωση Του Καρναβαλιού Στην Ηλιούπολη

Σε μία αναζήτηση με το ΑΦΜ της εταιρείας στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ, φαίνεται πως η εν λόγω ΙΚΕ δεν ξαναέχει καμία ανάθεση από καμία δημόσια αρχή στο πεδίο της διοργάνωσης εκδηλώσεων ή κατασκευής ιστοσελίδων, με πρώτη της ανάθεση να είναι αυτή από τον Δήμο Ηλιούπολης.

Screen Shot 2020 02 15 at 14.10.37 Αυτή Είναι Η Εταιρεία Που Ανέλαβε Τη Διοργάνωση Του Καρναβαλιού Στην Ηλιούπολη

Eπισκεπτόμενος κάποιος το website της εταιρείας, βλέπει μια σελίδα η οποία φαίνεται πως είναι σε υβριδική μορφή. Στο website της εταιρείας δεν υπάρχει καμία πληροφορία σχετικά με την εμπειρία και την ειδίκευση της αλλά ούτε κάποιο ενδεικτικό πελατολόγιο, προκειμένου να ενημερωθεί ο χρήστης για τα έργα που έχει αναλάβει στο παρελθόν. Η μόνη πληροφορία σχετικά με τη δραστηριότητα της εταιρείας, εμφανίζεται στο website του καρναβαλιού (το οποίο έχει κατασκευαστεί από την ίδια), όπου αναγράφεται η ιδιότητα της ως “Total Marketing & Design Agency”. Eνώ στο website του καρναβαλιού, η συγκεκριμένη εταιρεία εμφανίζεται ως ο κατασκευαστής της ιστοσελίδας, η  ιστοσελίδα της ίδιας της εταιρείας είναι σε υβριδική μορφή.

Screen Shot 2020 02 15 at 14.25.40 Αυτή Είναι Η Εταιρεία Που Ανέλαβε Τη Διοργάνωση Του Καρναβαλιού Στην Ηλιούπολη

 

Επίσης, η εταιρεία φαίνεται πως δεν διαθέτει λογαριασμούς στα social media. Το ilioupolinews.gr επιχείρησε αναζήτηση στις 15/2/2020 και ώρα 14:23 τόσο στα social media πληκτρολογώντας το όνομα της εταιρείας, όσο και μέσα από τα πλήκτρα εντολής στο website της, τα οποία ωστόσο δεν οδηγουν πουθενά.

Screen Shot 2020 02 15 at 14.20.57 Αυτή Είναι Η Εταιρεία Που Ανέλαβε Τη Διοργάνωση Του Καρναβαλιού Στην Ηλιούπολη

H ίδια εταιρεία εμφανίζεται ως “Χορηγός επικοινωνίας” του καρναβαλιού στο επίσημο website του, χωρίς ωστόσο να είναι σαφές εάν η εταριεία ειδικεύεται στον τομέα των μέσων μαζικής ενημέρωσης ή αν έχει κάποια επίσημη συνεργασία με κάποιο ΜΜΕ, καθώς όπως προαναφέρθηκε, δεν έχει σχετικές πληροφορίες αναρτημένες στο website.

Τέλος, σε επικοινωνία με τα υπόλοιπα ΜΜΕ της Πόλης, διαπιστώθηκε πως κανένα τοπικό ενημερωτικό μέσο της Ηλιούπολης δεν προσεγγίστηκε από την δημοτική σύμβουλο που “προίσταται” του καρναβαλιού κ. Ιωάννα Σκλαβενίτη ή τον πρόεδρο του ΠΑΟΔΗΛ κ. Δημήτρη Πανταζόπουλο, αλλά ούτε από την ίδια εταιρεία για να συνδράμει ως χορηγός επικοινωνίας στο καρναβάλι. Ειλικρινής πρόθεση όλων των τοπικών ενημερωτικών ιστοσελίδων ήταν η δωρεάν βοήθεια στη διάδοση των εκδηλώσεων του καρναβαλιου, ωστόσο επιλέχθηκαν ως χορηγοί επικοινωνίας δύο website εκτός Ηλιούπολης.

 

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Αυτή Είναι Η Εταιρεία Που Ανέλαβε Τη Διοργάνωση Του Καρναβαλιού Στην Ηλιούπολη
  1. Ο/Η Γερανίστας λέει:

    Πω! Πω! Έπεσα από τα σύννεφα!!! (Εδώ το λέει καλύτερα https://www.youtube.com/watch?v=xfSEyzLepGQ )
    Τι λες ρε παιδί μου, γίνονται τέτοια πράγματα???
    Ξαναπέφτω από τα σύννεφα!!!
    Κάνουν τέτοια πράγματα αυτοί oi “ανεξάρτητοι” του “παλιού ΠΑΣΟΚ” Α! πα! πα!
    Πως (δεν) είπατε ότι λέγεται αυτό???
    Με απ’ ευθείας ανάθεση χωρίς έγκριση από το Δημοτικό Συμβούλιο (που λέει ο …λόγος), από τον πρόεδρο και την κυρία???

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ