Facebook Pixel

Παραδημοτικα

Αιχμηρή Ανάρτηση Δημητρόπουλου: «Δεν Θα Περάσουν Οι Προβοκατσιες σας»

Μια αιχμηρή ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ανάρτησε ο πρώην αντιδήμαρχος Ηλιούπολης Άγγελος Δημητρόπουλος.

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης Newsroom

Αιχμηρή Ανάρτηση Δημητρόπουλου: «Δεν Θα Περάσουν Οι Προβοκατσιες σας»

Μια αιχμηρή ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook δημοσίευσε ο πρώην αντιδήμαρχος Ηλιούπολης Άγγελος Δημητρόπουλος.

Ο κ. Δημητρόπουλος, σε έντονο ύφος φωτογράφισε την ανακοίνωση της παράταξης “ΗλιουπΌλοι Μαζί” για το θέμα του ηλεκτροφωτισμού, χωρίς ωστόσο να κατονομάσει ευθέως πρόσωπα. Η ανάρτηση του πρώην αντιδημάρχου κάνει λόγο για “προβοκάτσιες που δεν θα περάσουν”, ενώ αναφέρει πως υπάρχει οργανωμένο σχέδιο κάποιων “να αλλάξουν τα φώτα στην πόλη…”, αφήνοντας υπονοούμενα για τις προθέσεις των αντίπαλων παρατάξεων για το μέλλον της πόλης.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Άγγελου Δημητρόπουλου:

Ο σχεδιασμος σε πληρη εξελιξη: ΝΑ «ΑΛΛΑΞΟΥΝ» ΤΑ ΦΩΤΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ…

Την ωρα που βρισκονταν σε θεσεις αντιδημαρχων σχεδιαζανε να αφησουν την πολη στο σκοταδι και βρωμικη με σκοπο την αποσταθεροποιηση του Δημαρχου, ωστε να ανελιχθουνε καποιοι κι απο στυγνοι ΦΟΙΤΗΤΟΠΑΤΕΡΕΣ να πιστεψουν πως θα γινουν Δημαρχοι…

Συγγνωμη αλλα οσες προβοκατσιες κι αν επιχειρησετε ακομα, δε θα σας περασει…

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ