Στην Τελική Ευθεία Η Ανάπλαση Της Λεωφόρου Ειρήνης

Ένα έργο που θα αλλάξει την όψη του κεντρικού οδικού άξονα της πόλης λαμβάνει σάρκα και οστά. Τη Δευτέρα 25/9/2018, ο δήμαρχος Βασίλης Βαλασόπουλος και η περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου υπέγραψαν προγραμματική σύμβαση για την ανάπλαση του αστικού περιβάλλοντος της λεωφόρου Ειρήνης στον Δήμο Ηλιούπολης, υπέγραψαν η περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου και ο δήμαρχος, Βασίλης Βαλασόπουλος.

Τo έργο, προϋπολογισμού 850.000 ευρώ, αφορά την ανάπλαση συνολικά 6.300 τ.μ. κατά μήκος της λεωφόρου Ειρήνης και  χρηματοδοτείται από την Περιφέρεια Αττικής με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής, την ενίσχυση της ασφάλειας των πολιτών και την βελτιστοποίηση της πρόσβασης σε άτομα με αναπηρία.

Τι περιλαμβάνει το έργο

Το σπουδαίο αυτό έργο για την πόλη, περιλαμβάνει ανάπλαση σε όλο το μήκος και το πλάτος των δύο πλευρών της λεωφόρου Ειρήνης και οι προβλεπόμενες εργασίες, αφορούν στην ανακατασκευή των πεζοδρομίων, στην αντικατάσταση του ασφάλτινου οδοστρώματος στις διαβάσεις πεζών με κυβόλιθους και δημιουργία νέων, στην κατασκευή υποδομών φωτισμού σε υπογειοποιημένο δίκτυο και υποδομών ποτίσματος.

Η περιφερειάρχης Αττικής, έκανε σχετική ανάρτηση και στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ on "Στην Τελική Ευθεία Η Ανάπλαση Της Λεωφόρου Ειρήνης"

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ

Το email σας δεν θα εμφανίζεται στο σχόλιο.


*