Facebook Pixel

Δημοτικα

Ανακοινώσεις Και Αυτοπροβολή Για Τα Αυτονόητα

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Ανακοινώσεις Και Αυτοπροβολή Για Τα Αυτονόητα

Εδώ και 2 εβδομάδες, όσοι παρακολουθούν στη σελίδα του Δήμου Ηλιούπολης στο Facebook θα παρατηρήσουν πως δημοσιεύονται ανακοινώσεις για τις αυτονόητες υποχρεώσεις του Δήμου προς τους πολίτες.

Παρουσιάζεται ως έργο και ως παρέμβαση, για παράδειγμα, ο καθαρισμός, το ασβέστωμα και ο καλωπισμός του πρασίνου πέριξ των εκκλησιών που γιορτάζουν, εν προκειμένω της Αγίας Μαρίνας και της Αγίας Παρασκευής.

image 3 Ανακοινώσεις Και Αυτοπροβολή Για Τα Αυτονόητα
H ανάρτηση του Δήμου στο Facebook.

Όπως μας ενημερώνει η δημοτική αρχή, «οι δημοτικές υπηρεσίες φρόντισαν την ευρύτερη περιοχή του Ιερού Ναού της Αγίας Παρασκευής, ώστε να υποδεχθεί τακτοποιημένη και καθαρή, τους πιστούς και τους επισκέπτες, με φροντισμένο το προαύλιο και το πράσινο στην γύρω περιοχή, καθαρισμένους τους γύρω δρόμους με το μηχανικό σάρωθρο του Δήμου, συντηρημένα τα παγκάκια και βαμμένα τα κράσπεδα και τις νησίδες με κίτρινο διακριτό χρώμα ασφαλείας».

Όλα τα παραπάνω είναι τα αυτονόητα και όσα πρέπει να γίνονται καθημερινά, χωρίς φαμφάρες και ανακοινώσεις. Ο,τιδήποτε άλλο, δηλώνει αγωνία για προβολή.

Όπως πολύ ορθά επισημαίνει μια πολίτης, σχολιάζοντας την ανάρτηση του Δήμου: «Διαφημιζόσαστε για τα αυτονόητα».

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ