Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Αναγνώστου: «Είμαι Υπερήφανος Που Στήριξα Τον Γιώργο Χατζηδάκη Στις Εκλογές Του 2019»

Ο νεοδημοκράτης πρώην Δήμαρχος Ηλιούπολης σε μια δημόσια τοποθέτηση υπερ του νυν Δημάρχου.

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Αναγνώστου: «Είμαι Υπερήφανος Που Στήριξα Τον Γιώργο Χατζηδάκη Στις Εκλογές Του 2019»

Ξεκάθαρη, δημόσια τοποθέτηση υπερ του νυν δημάρχου Γιώργου Χατζηδάκη πραγματοποίησε ο πρώην δήμαρχος Ηλιούπολης Γιάννης Αναγνώστου.

Ο πρώην Δήμαρχος, που είχε εκλεγεί με το χρίσμα της ΝΔ, σε ανακοίνωση του αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Στις προηγούμενες εκλογές στο (δεύτερο γύρο που δεν υπήρχε εκπροσώπηση από τον πολιτικό χώρο που ανήκω), εκπληρώνοντας το δημοκρατικό μου δικαίωμα συντάχθηκα με τον υποψήφιο Δήμαρχο που ιδεολογικά πρόσκειται σε άλλο πολιτικό χώρο. Έχω μόνο να πω ότι νιώθω υπερήφανος για την επιλογή μου, δικαιωμένος βέβαια και από το αποτέλεσμα»

Η κίνηση αυτή του πρώην δημάρχου έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις στις τάξεις των ψηφοφόρων του κεντροδεξιού κόμματος στην Ηλιούπολη, την ώρα που δύο παρατάξεις του χώρου βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις για προεκλογική συνεργασία.

Ωστόσο, ο κύριος Αναγνώστου, τον Νοέμβριο του 2019, λίγους μήνες μετά την νίκη του Γιώργου Χατζηδάκη στις εκλογές, είχε αποσύρει επίσημα τη στήριξη του, αναφέροντας χαρακτηριστικά σε δημόσια ανάρτηση του: «Δυστυχώς εισπράττουμε την ίδια αυταρχική νοοτροπία από την πλευρά του δημάρχου όπως από τον προκάτοχό του», ενώ συμπληρώνει πως «Δεν έγινε αντιληπτό το μήνυμα που έστειλε η κοινωνία, δεν κατάλαβε κανείς από τους διοικούντες».

Τελικά τι ισχύει κύριε Δήμαρχε; Είστε υπερήφανος που στηρίξατε μια -κατά τα λεγόμενα σας- αυταρχική και αλαζονική διοίκηση;

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ