Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Ανάδειξη Ζητημάτων Ασφαλείας Στην Πόλη Από Την Παράταξη «Πρώτα Η Ηλιούπολη»

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Ανάδειξη Ζητημάτων Ασφαλείας Στην Πόλη Από Την Παράταξη «Πρώτα Η Ηλιούπολη»

Μια σειρά από ζητήματα ασφαλείας σε χώρους άθλησης και εκπαίδευσης επισημαίνει σε ανακοίνωσή της δημοτική παράταξη «Πρώτα Η Ηλιούπολη».

Η παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης στην Ηλιούπολη κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για την κατάσταση που επικρατεί πλησίον του 14ου δημοτικού Ηλιούπολης, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Στο σημείο που βρίσκεται το Νηπιαγωγείο υπάρχει συχνότατη διέλευση βαρέων οχημάτων λόγω της γειτνίασης με το Αμαξοστάσιο του Δήμου .Οι οδηγοί τους πολλές φορές δεν κόβουν καν ταχύτητα και είναι θέμα τύχης το ότι δεν έχει ακόμα συμβεί ατύχημα», ζητώντας από τη δημοτική αρχή μέτρα για την ασφαλή διέλευση των μαθητών.

Παράλληλα, στην ανακοίνωση θίγεται και το ζήτημα της ασφάλειας στο Β’ δημοτικό γήπεδο Ηλιούπολης, με την παράταξη του Στάθη Ψυρρόπουλου να επισημαίνει τις σημαντικές φθορές που έχουν υποστεί οι αθλητικές υποδομές. «Οι αθλητικοί χώροι πρέπει να βρίσκονται στη διάθεση των παιδιών και των αθλητών στην καλύτερη δυνατή κατάσταση», τονίζει η ανακοίνωση.

Στην ανακοίνωση έδωσε απαντήσεις ο πρόεδρος του ΠΑΟΔΗΛ κ. Θέμης Γιαννοπουλος, τονίζοντας πως οι εργασίες στο Β’ Δημοτικό Γήπεδο έχουν δρομολογηθεί εδώ και μια εβδομάδα και πως θα υπάρξει άμεση αποκατάσταση των προβλημάτων.

Διαβάστε ολόκληρη την παρέμβαση, εδώ:

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ