Facebook Pixel

Αθλητικα

Βελτιωτικά Έργα Στο Β’ Δημοτικό Γήπεδο Ηλιούπολης – Προβολείς LED Και Ανανέωση Των Υποδομών

Στο πλαίσιο ενός εκτεταμένου προγράμματος παρεμβάσεων στους ανοικτούς αθλητικούς χώρους από τον Δήμο.

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Βελτιωτικά Έργα Στο Β’ Δημοτικό Γήπεδο Ηλιούπολης – Προβολείς LED Και Ανανέωση Των Υποδομών

Μια σειρά από παρεμβάσεις βελτιωτικού χαρακτήρα πραγματοποιήθηκαν πριν λίγες ημέρες στις αθλητικές υποδομές του Β’ Δημοτικού Γηπέδου Ηλιούπολης.

Ο ΠΑΟΔΗΛ, εκμεταλλευόμενος την αναστολή των αθλητικών δραστηριοτήτων προχώρησε σε τεχνικές παρεμβάσεις στο γνωστό σε όλους γήπεδο «ΔΙΑΝΑ», με εργασίες τόσο στον αθλητικό χώρο όσο και στις υποδομές του γηπέδου. Πιο συγκεκριμένα , έγινε επανασπορά του γκαζόν και βάψιμο κοινόχρηστων χώρων στο Στάδιο Ηλιούπολης ενώ βάφτηκαν όλοι οι εξωτερικοί χώροι του Κλειστού Γυμναστηρίου, οι εξέδρες γηπέδου ποδοσφαίρου και του ανοικτού μπάσκετ.  Επίσης αντικαταστάθηκαν σωλήνες αποχέτευσης καθαρίστηκαν όλες οι σχάρες που συλλέγουν τα όμβρια νερά και έγινε συντήρηση του συνθετικού χλοοτάπητα (αφράτεμα & χτένισμα) και στα 3 γήπεδα ποδοσφαίρου.

[adsanity id=”7926″ align=”aligncenter”/]

Αλλάζει Όψη Το Γήπεδο Με Νέους Προβολείς LED

Ωστόσο, οι εργασίες δεν σταμάτησαν στην απλή συντήρηση των υποδομών, καθώς είναι προγραμματισμένη η αντικατάσταση του υπάρχοντος συστήματος φωτισμού με νέους υπερσύγχρονους προβολείς LED  οποίοι θα αυξήσουν την φωτεινότητα του γηπέδου τουλάχιστον 25% και εκτιμάται πως θα μειώσουν την κατανάλωση ρεύματος κατά 40%. Οι εργασίες αντικατάστασης του συστήματος φωτισμού του γηπέδου έχει προγραμματιστεί για αύριο 21/12/2020.

Μάλιστα οι εργασίες θα συνεχιστούν και στο Α’ Δημοτικό Γήπεδο Ηλιούπολης, με ευρείας έκτασης παρεμβάσεις, μετά την συντήρηση του αγωνιστικού χώρου.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ