Facebook Pixel

Παραδημοτικα

Η Αλλαγή Στρατηγικής Στη ΝΔ Φέρνει Κινητικότητα Στην Ηλιούπολη

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Η Αλλαγή Στρατηγικής Στη ΝΔ Φέρνει Κινητικότητα Στην Ηλιούπολη

Σε αλλαγή «πλεύσης» φαίνεται πως οδηγείται η Νέα Δημοκρατία ως προς την κομματική στήριξη υποψηφίων στις επικείμενες δημοτικές εκλογές του 2023.

Σύμφωνα με δημοσίευμα των «Παραπολιτικών» στην Πειραιώς σχεδιάζουν προσεκτικά την αλλαγή της στρατηγικής τους για τις αυτοδιοικητικές εκλογές, με το επικρατέστερο σενάριο να θέλει την επαναφορά του μοντέλου των χρισμάτων σε υποψήφιους δημάρχους και όχι το άτυπο μοντέλο της «στήριξης», όπως είδαμε στις εκλογές του 2019.

Εφόσον αυτό το σενάριο ευδοκιμήσει, σίγουρα θα υπάρξουν «ζυμώσεις» στην Ηλιούπολη, καθώς ήδη ασκούνται πιέσεις στους δύο κεντροδεξιούς επικεφαλής παρατάξεων να συμπράξουν από μεγάλη μερίδα υποστηρικτών του κυβερνώντος κόμματος. Παρά την σύγκλιση που είχε παρατηρηθεί το περυσινό καλοκαίρι στο θέμα του διαδημοτικού κοιμητηρίου και του ΚΥΤ, οι δύο επικεφαλής αναλώθηκαν σε μεταξύ τους κόντρες που μόνο προς την κατεύθυνση της σύγκλισης δεν συνέβαλλαν.

Σύμφωνα με πηγές του ilioupolinews.gr εφόσον οι Τάσος Ευσταθίου και Γαβριήλ Αραμπατζής δεν «ομονοήσουν» σε κοινή κάθοδο στις εκλογές, η ΝΔ έχει στο συρτάρι “plan b” με υποψήφιο-έκπληξη. Όπως αναφέρει καλά πληροφορημένη πηγή από την κεντροδεξιά παράταξη, με την επένδυση του ελληνικού να είναι στα σκαριά, ενας κεντροδεξιός δήμαρχος στην Ηλιούπολη είναι θετική εξέλιξη για την κυβέρνηση, προκειμένου να αμβλυνθούν οι όποιες αντιδράσεις στα σχέδια του Ελληνικού και των επιπτώσεων του στους γύρω Δήμους.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ