Η Διοίκηση Του Ποδοσφαιρικού ΓΣΗ Αναλαμβάνει Την Ακαδημία Ποδοσφαίρου

Την ανάληψη της διοίκησης και διαχείρισης της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου της Ηλιούπολης αναλαμβάνει η διοίκηση της ποδοσφαιρικής Ηλιούπολης.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ηγεσίας της ομάδας, το διοικητικό συμβούλιο «αναλαμβάνει την διοίκηση και την διαχείριση της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου του συλλόγου, με στόχο την καλύτερη οργάνωσή της, την βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τα παιδιά και τους γονείς τους και βέβαια την ανάδειξη ποδοσφαιριστών που όχι μόνο θα πλαισιώσουν την πρώτη ομάδα αλλά θα έχουν και τα εφόδια για μια πιθανή επαγγελματική καριέρα».

Η ανακοίνωση συνεχίζει, προσθέτοντας πως «η αναβάθμιση της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου αποτελούσε από την αρχή δεδομένο στόχο μας, ο οποίος ήρθε η ώρα να γίνει πράξη στην δημοφιλέστερη ομάδα της πόλης μας με τη σύγχρονη αντίληψη της εκμάθησης ποδοσφαίρου που θα συμπεριλαμβάνει και την αντίστοιχη υλικοτεχνική υποδομή».

Τέλος, εκφράζονται ευχαριστίες προς τον κ. Ηλία Καλοπίτα για την μέχρι τώρα σημαντική προσφορά του στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου του Γ.Σ. Ηλιούπολης.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ