Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Αίτημα Για Έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο Για Τη Δημοτική Περιουσία Από Την Παράταξη «Πρώτα Η Ηλιούπολη»

Με αφορμή δημοσιεύματα που θέλουν ακίνητα του Δήμου να πωλούνται σε ιδιώτες από την ΕΤΑΔ.

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Αίτημα Για Έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο Για Τη Δημοτική Περιουσία Από Την Παράταξη «Πρώτα Η Ηλιούπολη»

Την διεξαγωγή έκτακτου δημοτικού συμβουλίου στο οποίο θα συζητηθούν οι τελευταίες εξελίξεις στο ζήτημα της δημοτικής περιουσίας ζητά με ανακοίνωση της η παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης στην Ηλιούπολη.

Με επιστολή που έστειλε ο επικεφαλής της δημοτικής ομάδας Στάθης Ψυρρόπουλος στον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου, ζητά να έρθει προς συζήτηση το ζήτημα της δημοτικής περιουσίας, καθώς, όπως ισχυρίζεται «γίνεται προσπάθεια πώλησης δημόσιας περιουσίας στην πόλη μας από την Εταιρεία Διαχείρισης Ακινήτων ( ΕΤΑΔ) σε ιδιώτες».

Για το ζήτημα της δημοτικής περιουσίας είχε αναφερθεί και ο Δήμαρχος στο πρόσφατο δημοτικό συμβούλιο, ζητώντας τη διεξαγωγή συνάντησης με τους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων, προκειμένου να τους ενημερώσει για μια σειρά από εξελίξεις. Στον αντίποδα, με την ανακοίνωση του ο κ. Ψυρρόπουλος αντιπρότεινε ανοιχτές διαδικασείς και έκτακτο δημοτικό συμβούλιο, προκειμένου να ενημερωθούν οι πολίτες για όλα τα ζητήματα.

«Ζητάμε την έκτακτη σύγκλιση του Δημοτικού Συμβουλίου και όχι μια κλειστή συνάντηση μεταξύ των επικεφαλής των Παρατάξεων. Μέσα από την έκτακτη σύγκλιση του Δημοτικού Συμβουλίου, ο αγώνας μας θα λάβει την πολιτική του ταυτότητα, θα δείξει την αρραγή συμμαχία όλων των πολιτικών δυνάμεων της Ηλιούπολης και θα προταθούν οι πρωτοβουλίες που θα αναληφθούν για την ενδυνάμωση των κινητοποιήσεων μας», αναφέρει η ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ