Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Φρίκη: Άγνωστος Σκότωσε Αλεπού Στα Αστυνομικά Ηλιούπολης

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Φρίκη: Άγνωστος Σκότωσε Αλεπού Στα Αστυνομικά Ηλιούπολης

Ένα αποτρόπαιο περιστατικό πραγματοποιήθηκε στην περιοχή των αστυνομικών.

Πιο συγκεκριμένα, νωρίς το πρωί σήμερα εργαζόμενοι του Δήμου Ηλιούπολης στο “Γκαράζ” εντόπισαν νεκρή μια μικρή αλεπού. Σύμφωνα με τις μαρτυρίες το άγριο ζωάκι πέθανε με φρικιαστικό τρόπο, αφού δίπλα στο πτώμα του βρέθηκαν τα εντόσθια του, ενώ παρά την ύπαρξη αρκετών εργαζομένων στο σημείο, κανείς δεν αντιλήφθηκε το περιστατικό. Μάλιστα, σύμφωνα με υπάλληλο του Δήμου, η μικρή αλεπού περιφερόταν στο σημείο από πολύ νωρίς το πρωί παίζοντας με γατάκια κοντά στο πλυντήριο οχημάτων του γκαράζ, ενώ περί τις 10:30 που βρέθηκε το πτώμα της, δεν ήταν «κοκκαλομένο».

Η περιοχή των αστυνομικών έχει πληθώρα από ζώα της άγριας φύσης, καθώς συνορεύει με τον ορεινό όγκο του Υμηττου. Οι επισκέψεις αλεπούδων είναι συχνό φαινόμενο στον αστικό ιστό της ευρύτερης περιοχής, καθώς περνούν την περίφραξη. Η συντριπτική πλειονότητα των κατοίκων τα προστατεύει και μάλιστα τους παρέχει νερό σε συγκεκριμένα σημεία.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Φρίκη: Άγνωστος Σκότωσε Αλεπού Στα Αστυνομικά Ηλιούπολης
  1. Ο/Η Μιχάλης Σαραντίδης λέει:

    Γιατί τόση κακία πχια τι τους έφταιγε το ζωάκι ;αντί να τα βάζουμε με όλους τους ηλίθιους που μας κάνανε τη ζωή ποδήλατο τα βάζουμε με τα άγρια ζωακια ντροπή και πάλι ντροπή σε όποιον το εκανε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ