
Το 4ο Λύκειο Ηλιούπολης και ο διευθυντής του, δείχνουν για άλλη μια φορά πως το σχολείο εκτός από χώρος μάθησης είναι και χώρος έκφρασης.
Για τον λόγο αυτό, ο κ. Χρυσουλάκης, διευθυντής του 4ου Λυκείου Ηλιούπολης, σε συνεργασία με τους αρμόδιους δημοτικούς θεσμούς, έδωσαν το πράσινο φως για τη δημιουργία ενός έργου τέχνης που σίγουρα θα εμπνεύσει τους μαθητές.
Το νέο graffiti απεικονίζει τη “δημιουργία” του Μιχαήλ Άγγελου, ενώ ο καλλιτέχνης που το επιμελήθηκε είναι ο Ίων Στεφάνου, απόφοιτος του 4ου Λυκείου Ηλιούπολης.
Μάλιστα, το graffiti περιέχει και ένα μήνυμα ενθάρρυνσης προς τους μαθητές: “Ας γίνει η εκπαίδευση άγγιγμα δημιουργίας, γνώσης και ζωής”.
Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.