Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Τους 33 Υποψήφιους Έφτασαν Οι “Συνεργοί Με Την Ηλιούπολη”

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης Newsroom

Τους 33 Υποψήφιους Έφτασαν Οι “Συνεργοί Με Την Ηλιούπολη”

Πολύ κοντά στην συμπλήρωση του αριθμού των 42 υποψηφίων δημοτικών συμβούλων βρίσκεται η δημοτική παράταξη “Συνεργοί Με Την Ηλιούπολη”.

Οι Συνεργοί, ανακοίνωσαν 5 νέους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους, φτάνοντας μια ανάσα πριν την συμπλήρωση του απαιτούμενου από τον νόμο αριθμού των 42 υποψηφίων. Σύμφωνα με πληροφορίες του ilioupolinews δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα στο να συμπληρωθεί και μάλιστα να ξεπεραστεί ο απαραίτητος αριθμός, με τους “Συνεργούς” να διαψεύδουν τις Κασσάνδρες που τους ήθελαν να μην καταφέρουν να συμμετάσχουν στις προσεχείς εκλογές.

Ποιοι Είναι Οι Νέοι Υποψήφιοι Των “Συνεργών”

Μιχάλης Μαλάς 

Ο Μιχάλης Μαλάς γεννήθηκε το 1978 και μεγάλωσε στην Ηλιούπολη. Αποφοίτησε το 1996 από το 4ο Λύκειο Ηλιούπολης και είναι πτυχιούχος του ΤΕΙ Μηχανολογίας.
Από το 1997 εργάζεται στον τομέα των κατασκευών και από το 2017 ως ελεύθερος επαγγελματίας. Είναι μέλος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 10ου Δημοτικού Σχολείου Ηλιούπολης. Είναι παντρεμένος με ένα παιδί.

Κατερίνα Παπαστεργιοπούλου

Η Κατερίνα Παπαστεργιοπούλου γεννήθηκε το 1993 και είναι κάτοικος Ηλιούπολης. Αποφοίτησε από το 2ο ΓΕ.Λ Ηλιούπολης και ολοκλήρωσε τις σπουδές της στο Τμήμα Εσωτερικής Αρχιτεκτονικής, Διακόσμησης και Σχεδιασμού Αντικειμένων στο ΤΕΙ Αθήνας. Ταυτόχρονα εξειδικεύτηκε στο σχεδιασμό και κατασκευή υποδημάτων. Τα ερευνητικά της ενδιαφέροντα βασίζονται πάνω στην αρχιτεκτονική πόλης και τον βιομηχανικό σχεδιασμό. Τα τελευταία χρόνια εργάζεται στον τομέα έρευνας, design και παραγωγής σε βιομηχανική εταιρεία.
Από τα μαθητικά της χρόνια συμμετέχει σε πολιτιστικές δράσεις και εκδηλώσεις στην πόλη μας με έντονες ευαισθησίες γύρω από τα οικολογικά και περιβαλλοντικά ζητήματα του τόπου μας.

Ασημάκης Κωνσταντόπουλος

Ο Ασημάκης Κωνσταντόπουλος γεννήθηκε το 1971 στην Αθήνα. Είναι πτυχιούχος του τμήματος Γερμανικής Γλώσσας και Φιλολογίας, στο οποίο εισήχθη με σειρά επιτυχίας 1 (1989), ενώ σπούδασε με υποτροφία “Erasmus” στο πανεπιστήμιο “RUC” στο Ροσκίλντε Δανίας. Τα έτη 2000-2006 έκανε τις μεταπτυχιακές του σπουδές στο Ελληνικό Ανοικτό  Πανεπιστήμιο (Ε.Α.Π.) με αντικείμενο: «Εξειδίκευση καθηγητών γερμανικής γλώσσας».
Aπό τον Αύγουστο του 2014 είναι καθηγητής Γερμανικής γλώσσας στο 13ο Γυμνάσιο Αθήνας, ενώ παραδίδει και ιδιαίτερα μαθήματα προετοιμασίας για εξετάσεις πιστοποίησης του Ινστιτούτου Goethe και του ΚΠγ, καθώς και για το τμήμα Γερμανικής Γλώσσας και Φιλολογίας.  Έχει διδάξει στο 3ο Γυμνάσιο Ηλιούπολης, καθώς και σε άλλα Γυμνάσια, Λύκεια και Κέντρα Ξένων Γλωσσών στην Αθήνα.
Έχει ολοκληρώσει το εξ αποστάσεως σεμινάριο του Κ.Ε.Κ. του ΕΚΠΑ με αντικείμενο «Οργάνωση και διοίκηση εκπαίδευσης», ενώ τον Μάρτιο του 2008 ήταν επιμορφωτής του  Υπουργείου Παιδείας στα σεμινάρια με θέμα την «Εφαρμογή ξενόγλωσσων προγραμμάτων στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση».
Έχει διατελέσει Αντιπρόεδρος και Πρόεδρος του Συλλόγου Καθηγητών Γερμανικής Γλώσσας στην Ελλάδα, τα έτη 2006-2007 και 2007-2009 αντίστοιχα. Τον Οκτώβριο του 2006 ήταν Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Υμηττού με τον ανεξάρτητο συνδυασμό του Κων. Αθανασόπουλου. Είναι έγγαμος και έχει 2 παιδιά.

Σπύρος Παππάς 

Ο Σπύρος Παππάς είναι 24 ετών. Γεννήθηκε στην Αθήνα και από το 2001 είναι μόνιμος κάτοικος Ηλιούπολης.  Το 2013 αποφοίτησε από το 1ο ΕΠΑ.Λ. Ηλιούπολης. Σπούδασε στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής στο τμήμα των Ηλεκτρονικών Μηχανικών, ενώ είναι τελειόφοιτος στο τμήμα Ψυχολογίας του Μητροπολιτικού Κολλεγίου. Παράλληλα εργάζεται σε χώρους εστίασης και κινητοποιείται ερευνητικά σε τομείς που αφορούν την γνωστική νευροψυχολογία.

Μαρία Γιάμαλη

Η Μαρία Γιάμαλη είναι 53 ετών, είναι κάτοικος Ηλιούπολης και εργάζεται ως Διοικητικός Υπάλληλος.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Τους 33 Υποψήφιους Έφτασαν Οι “Συνεργοί Με Την Ηλιούπολη”
  1. Ο/Η ΜΑΥΡΟΣ ΗΛΙΟΣ λέει:

    Ένας ακόμη ανεπάγγελτος πολιτικός χωρίς ούτε ένα ένσημο στην αγορά εργασίας που ζητάει την ψήφο μας για να σώσει την πόλη, χωρίς όμως πρώτα να έχει δοκιμαστεί πουθενά αλλού…
    Ούτε στη διαχείριση της πολυκατοικίας του…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ