Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Στις 26 Ιουνίου Η Πρώτη Πιλοτική Πεζοδρόμηση Της Λεωφόρου Ειρήνης Στην Ηλιούπολη

Δεκτή η εισήγηση της δημοτικής αρχής στην επιτροπή ποιότητας ζωής.

Δημοσιεύθηκε στις

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Στις 26 Ιουνίου Η Πρώτη Πιλοτική Πεζοδρόμηση Της Λεωφόρου Ειρήνης Στην Ηλιούπολη

Την Παρασκευή 26 Ιουνίου φαίνεται πως θα διεξαχθεί η πιλοτική πεζοδρόμηση της λεωφόρου Ειρήνης στην Ηλιούπολη, όπως είχε εξαγγείλει ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου κ. Σταύρος Γεωργάκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ilioupolinews.gr, η εισήγηση του αρμόδιου αντιδημάρχου έγινε αποδεκτή κατά πλειοψηφία από την επιτροπή ποιότητας ζωής η οποία συνεδρίασε στις 10/6. Έτσι, η λεωφόρος Ειρήνης από τις 17:00 της Παρασκευής θα είναι κλειστή για οχήματα και θα παραδοθεί στους πεζούς, έως και τις 22:00 το βράδυ. Η διακοπή της κυκλοφορίας θα ισχύει για όλο το μήκος της λεωφόρου, από το «νησάκι» έως και την πλατεία εθνικής αντίστασης (κεντρική).

Ήδη εχουν ενημερωθεί για την δράση η τροχαία νοτιοανατολικής Αττικής αλλά και ο ΟΑΣΑ, του οποίου τα δρομολόγια θα τροποποιηθούν για το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Στις 26 Ιουνίου Η Πρώτη Πιλοτική Πεζοδρόμηση Της Λεωφόρου Ειρήνης Στην Ηλιούπολη
  1. Ο/Η Αφροδίτη λέει:

    Εγώ λέω να αφήσει ο Δήμαρχος αυτά και να πιάσει να καθαρίσει και να δώσει βάση στην καθαριότητα και την καλή υγιεινή της πόλης μας!!!!!!!!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ