Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Ηλιούπολη: 151 Στειρώσεις Αδέσποτων Μέσα Σε 1 Χρόνο Από Τις «Ηλιουπολίτισσες»

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Ηλιούπολη: 151 Στειρώσεις Αδέσποτων Μέσα Σε 1 Χρόνο Από Τις «Ηλιουπολίτισσες»

Ένα εντυπωσιακό επίτευγμα κατόρθωσαν οι «Ηλιουπολίτισσες», στειρώνοντας συνολικά 151 αδέσποτα ζωάκια, σε όλη την Ηλιούπολη, σε μόλις 1χρόνο.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό «Κατοικίδια εν Δράσει», η ιδρύτρια της ομάδας κ. Γωγώ Τσακογιάννη μίλησε για την πρωτοβουλία των Ηλιουπολιτισσών στο τομέα της προστασίας των αδέσποτων ζώων, αναφέροντας πως η προσπάθεια δεν έχει σκοπό να υποκαταστήσει τις αρμοδιότητες του Δήμου και της τοπικής ζωοφιλικής ένωσης, αλλά να συνδράμει προς την επίλυση του προβλήματος. Εάν αναλογιστεί κανείς τους αριθμούς, πρόκειται ουσιαστικά για μία στείρωση ανά δύο ημέρες, γεγονός που μαρτυρά την τεράστια επιτυχία του project.

«Οι Ηλιουπολίτισσες δεν είναι φιλοζωική ομάδα όμως υπάρχει κατά νου ένα νέο project που θα έρθει να προσθέσει το δικό του λιθαράκι στην όλη προσπάθεια», αναφέρει χαρακτηριστικά η κ. Τσακογιάννη.

Οι «Ηλιουπολίτισσες» είναι μια συλλογικότητα που έχει συνδράμει στα μέγιστα στην επίλυση πολλών τοπικών προβλημάτων κοινωνικού χαρακτήρα, με την ομάδα να αριθμεί σχεδόν 11.000 ενεργά μέλη, τα οποία αυξάνονται διαρκώς.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ