Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Έντεκα Χρόνια Από Τον Θάνατο Του Κώστα Κονδύλη

Δημοσιεύθηκε στις

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Έντεκα Χρόνια Από Τον Θάνατο Του Κώστα Κονδύλη

Έντεκα χρόνια συμπληρώθηκαν σήμερα από τον ξαφνικό θάνατο του πάλαι ποτέ έμπειρου αυτοδιοικητικού στην Ηλιούπολη, Κώστα Κονδύλη.

Ο Κώστας Κονδύλης γεννήθηκε το 1958 στο Βουτσαρά (Ζαΐμη) της επαρχίας Μεγαλόπολης του Νομού Αρκαδίας. Η οικογένεια του πήρε ενεργά μέρος στην Εθνική Αντίσταση ενάντια στους ξένους κατακτητές και τους δοσίλογους συνεργάτες τους.  Το 1967 εγκαταστάθηκε μόνομα στην Ηλιούπολη με την οικογένεια του. Πρωταγωνίστησε στη δημιουργία του ενιαίου ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ στην Ηλιούπολη.

Το 2002 και το 2006 ήταν υποψήφιος Δήμαρχος, επικεφαλής της δημοτικής κίνησης «Ηλίου – πόλις, Ανθρώπινη Πόλη», εκλεγμένος και τις δύο θητείες Δημοτικός Σύμβουλος. Ήταν παντρεμένος με τη Στέλλα Μήτσιου και έχουν δύο θαυμάσια παιδιά, την Αφροδίτη και τον Αποστόλη, ο οποίος σήμερα είναι εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση της η παράταξη «ΗΛΙΟΥ-Πόλις, Ανθρώπινη Πόλη», «Η πολιτική του δράση, η παρουσία του στην πόλη, το όραμα για μια σύγχρονη τοπική αυτοδιοίκηση με διαφάνεια, με βελτίωση της καθημερινότητας της ζωής των συμπολιτών μας και ενίσχυση της κοινωνικής συνοχής, με περισσότερο πράσινο και ελεύθερους δημόσιους χώρους αποτελεί για την Κίνηση μας την καλύτερη παρακαταθήκη».

Ο Δήμος Ηλιούπολης έχει τιμήσει τη μνήμη του σπουδαίου αιρετού δίνοντας το όνομα του στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ