Facebook Pixel

Αθλητικα

10 Υποτροφίες Για Σπουδές Προπονητικής Σε Ηλιουπολίτες Από Tο CMP Sports School

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

10 Υποτροφίες Για Σπουδές Προπονητικής Σε Ηλιουπολίτες Από Tο CMP Sports School

Την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα από τα πιο καινοτόμα εκπαιδευτικά προγράμματα προπονητικής στην Ελλάδα δίνει το CMP Sports School σε 5 Ηλιουπολίτες νέους που θα επιλεγούν μέσα από διαγωνισμό.

Το νέο αθλητικό ΙΕΚ που έχει την έδρα του στην Ηλιούπολη, προσφέρει -μέσω του ilioupolinews- 10 υποτροφίες της τάξης του 50% σε 10 σπουδαστές που θα έχουν την ευκαιρία να διδαχτούν από τους πλέον καταξιωμένους καθηγητές στον χώρο σε ένα ολοκληρωμένο διετές πρόγραμμα. Τα τρία προγράμματα σπουδών μεταξύ των οποίων οι τυχεροί μπορούν να επιλέξουν είναι η προπονητική ποδοσφαίρου η προπονητική μπάσκετ το personal training.

Σύγχρονες Εγκαταστάσεις & Καινοτόμα Εκμάθηση Προπονητικής

YouTube video

Το νέο ΙΕΚ εδρεύει σε ιδιόκτητες, υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις στην Ηλιούπολη, καθιστώντας εξαιρετικά εύκολη την πρόσβαση σε νέους Ηλιουπολίτες που θα ενταχθούν στο πρόγραμμα σπουδών. Τα θεωρητικά μαθήματα λαμβάνουν χώρα με τις πλέον καινοτόμες μεθόδους σε ειδικά διαμορφωμένες αίθουσες διδασκαλίας, ενώ βασικό κομμάτι του προγράμματος αποτελεί και η πρακτική εφαρμογή της διδασκαλίας που θα λαμβάνει χώρα στις δημοτικές αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου Ηλιούπολης.

Σύνδεση Με Την Αγορά Εργασίας

Το CMP Sports School έχει ήδη εξασφαλίσει συνεργασία με αθλητικά σωματεία, τα οποία μπορούν θα αποτελέσουν απόφοιτους της σχολής τους πρώτους σταθμούς της καριέρας τουμετά το πέρας των σπουδών τους προκειμένου, ως νέοι προπονητές, να εξοικειωθούν και να αποκτήσουν εμπειρία στο αντικείμενο των σπουδών τους. Επίσης, το ΙΕΚ τελεί υπό την αιγίδα του ομίλου Ευρωεργασιακή Α.Ε, ενός από τα μεγαλύτερα κέντρα εκπαίδευσης και κατάρτισης στην Ελλάδα, γεγονός που ενισχύει την σύνδεση της εκπαιδευτικής δομής με την αγορά εργασίας.

Πρωτοκλασσάτοι Προπονητές Που Εγγυώνται Την Επιτυχία

cmp 10 Υποτροφίες Για Σπουδές Προπονητικής Σε Ηλιουπολίτες Από Tο CMP Sports School

Οι διοικούντες του CMP Sports School επέλεξαν να συνεργαστούν με κορυφαίους προπονητές στο είδους τους, οι οποίοι -πέρα από τις τεχνικές γνώσεις- είναι σε θέση να μεταφέρουν στους σπουδαστές τις πλούσιες εμπειρίες τους. Πιο συγκεκριμένα, τη διεύθυνση της προπονητικής ποδοσφαίρου έχει αναλάβει ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής Στέλιος Γιαννακόπουλος, στο τμήμα προπονητικής μπάσκετ επικεφαλής τέθηκε ο Γιώργος Λημνιάτης ενώ στο personal training ο Κώστας Ντάκουλας, άνθρωποι που έχουν διανύσει πολλά «χιλιόμετρα» και έχουν σημειώσει τεράστιες επιτυχίες στους τομείς ενασχόλησης τους.

Όλα τα παραπάνω συνθέτουν την ιδανική επιλογή για έναν νέο Ηλιουπολίτη να ξεκινήσει τα πρώτα του βήματα στην προπονητική. Δηλώστε τώρα συμμετοχή, συμπληρώνοντας τη φόρμα ενδιαφέροντος που θα βρείτε εδώ:

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ