Ένα σκίτσο – γροθιά στο στομάχι- δημοσίευσε στο εορταστικό της τεύχος η εφημερίδα «Ηλιοτυπία», καυτηριάζοντας την τραγική κατάσταση των υποδομών σε αρκετά σχολεία της Ηλιούπολης.
Το σκίτσο απεικονίζει μια χιουμοριστική στιχομυθία μεταξύ γονέων και Δημάρχου, με τον σκιτσογράφο της εφημερίδας Γιάννη Αντωνόπουλο να αποτυπώνει με γλαφυρό τρόπο την θλιβερή κατάσταση που επικρατεί στις σχολικές μονάδες.
Η εφημερίδα κυκλοφορεί από την Κυριακή 21/12 σε όλη την Ηλιούπολη, και μπορείτε να την βρείτε -εκτός από τα γραμματοκιβώτια των σπιτιών σας- σε 15 σταθερά σημεία τα οποία είναι διαθέσιμα εδώ.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.





Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί διαμαρτύρεστε.
Όταν ήταν Δήμαρχος ο κ. Χατζηδάκης, κάποιοι έκαναν τα αδύνατα δυνατά να φύγει και τον πολέμησαν με βρώμικες παρασκηνιακές μεθόδους και ανυπόστατες κατηγορίες.
Ένας Δήμαρχος ο οποίος παρά το γεγονός ότι προέδρευε με μειοψηφία, παρά το γεγονός ότι αντιμετώπισε covid, 2 χιονάδες και αμέτρητα προβλήματα, διοίκησε όσο καλύτερα μπορούσε και του επέτρεπαν οι συνθήκες.
Τώρα λοιπόν που ο νέος Δήμαρχος δεν αντιμετώπισε τίποτα από τα παραπάνω και παρόλα αυτά δεν έχει προσφέρει τίποτα ουσιαστικό, γιατί διαμαρτύρεστε?
Αυτοί που τον έφεραν συν αυτούς που αντί να ψηφίσουν έτρεχαν στις παραλίες και στις καφετέριες, να τον λουστούν.