Facebook Pixel

Τοπικα

Ηλιούπολη: Συνεχείς Βανδαλισμοί Στα Καινούρια Ηλεκτρικά Ποδήλατα – Έκκληση Από Τον Δήμαρχο

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Ηλιούπολη: Συνεχείς Βανδαλισμοί Στα Καινούρια Ηλεκτρικά Ποδήλατα – Έκκληση Από Τον Δήμαρχο

Αντιμέτωποι με αποκαρδιωτικές εικόνες έρχονται καθημερινά οι αρμόδιοι του Δήμου Ηλιούπολης, καθώς δεν είναι λίγα τα περιστατικά βανδαλισμού και καταστροφής των ηλεκτρικών ποδηλάτων που έχουν εγκατασταθεί εδώ και λίγους μήνες στην πόλη.

Καθημερινά, τα ποδήλατα γίνονται στόχος βανδαλισμών, με πάνω από 20 οχήματα να οδηγούνται προς επισκευή σε εβδομαδιαία βάση λόγω των ζημιών. Παρατηρείται, επίσης, το φαινόμενο κακής χρήσης, με 2 ή 3 άτομα να «καβαλάνε» ταυτόχρονα τα ποδήλατα, προκαλώντας φθορές και μειώνοντας τις αντοχές τους. Για το θέμα απηύθυνε έκκληση μέσα από τα social media και ο Δήμαρχος Στάθης Ψυρρόπουλος, ο οποίος ανέφερε:

«Κάνω έκκληση σε όλους τους συμπολίτες μου, γονείς και παιδιά, νέους και νέες, να χρησιμοποιούν τα ποδήλατα του δήμου με προσοχή και να τα παραδίδουν όπως τα έχουν παραλάβει. Κάθε βράδυ σταματάω και κάνω παρατηρήσεις για τη σωστή και ενδεδειγμένη χρήση τους καθώς βλέπω να αναρριχώνται πάνω σε ένα ποδήλατο δυο και τρία άτομα, ενω δεν είναι λίγες οι φορές που τα μαζεύουμε πεσμένα και παρατημένα, χωρίς αλυσίδες και πετάλια σε πάρκα, στους δρόμους σε κάθε γωνία της πόλης».

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ