
Σε μια πρωτοφανή καταγγελία προχώρησε η λαϊκή συσπείρωση Ηλιούπολης το πρωί της Παρασκευής 24/10, καθώς σε ανακοίνωση της αναφέρει πως υπάρχει σοβαρότατο πρόβλημα με τα είδη καθαρισμού στις σχολικές μονάδες της πόλης.
Η ανακοίνωση αναφέρει χαρακτηριστικά:
«Δυστυχώς φτάνουμε στο σημείο να εκδίδουμε ανακοίνωση-καταγγελία για τα αυτονόητα! Κι αν δεν αφορούσε ότι πιο πολύτιμο έχει η κοινωνία μας, τα παιδιά μας, που πρέπει να είναι σε πρώτη προτεραιότητα, ίσως να ήταν ανέκδοτο, αλλά καταντάει επικίνδυνο. ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ κ.κ. της δημοτικής αρχής, εσείς προσωπικά κε Δήμαρχε, δώστε λύση με τα είδη καθαριότητας στα σχολεία. Υπάρχουν αυτή τη στιγμή καθαρίστριες που ζητάνε χλωρίνη, φαράσια, χαρτιά υγείας. Χωρίς πολλά πολλά, ΑΜΕΣΑ δώστε λύση»
Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.




