Facebook Pixel

Τοπικα

Ηλιούπολη: Έρχεται Νέος Κανονισμός Καθαριότητας Με Τσουχτερά Πρόστιμα Στους Παραβάτες

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Ηλιούπολη: Έρχεται Νέος Κανονισμός Καθαριότητας Με Τσουχτερά Πρόστιμα Στους Παραβάτες

Το νέο κανονισμό καθαριότητας επεξεργάζονται στελέχη της δημοτικής αρχής, προκειμένου να βελτιωθούν οι κανόνες και το πλαίσιο διαχείρισης των απορριμάτων.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Δήμος προσανατολίζεται σε αυστηροποίηση του υπάρχοντος πλαισίου, με υψηλά πρόστιμα σε συγκεκριμένες περιπτώσεις παραβάσεων από πολίτες και εταιρείες. Τα «ραβασάκια» που θα στέλνει η υπηρεσία καθαριότητας και η δημοτική αστυνομία θα έχουν πλέον τετραψήφια, αλλά και πενταψήφια ποσά, ειδικά σε περιπτώσεις παράνομης εναπόθεσης μπαζών και κλαδιών σε δημόσιους χώρους, ενώ τσουχτερά θα είναι τα πρόστιμα και για όσες οικοδομές δε διαθέτουν ειδικούς κάδους μπαζών, όπως ορίζει η νομοθεσία.

Στόχος του Δήμου είναι να βελτιωθεί η εικόνα της πόλης σε επίπεδο καθαριότητας, δημιουργώντας αντικίνητρα στους μελλοντικούς παραβάτες, με τον Δήμαρχο να έχει εξαγγείλει από την αρχή της χρονιάς πως το 2024 είναι «έτος καθαριότητας».

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

3 σχόλια στο άρθρο “Ηλιούπολη: Έρχεται Νέος Κανονισμός Καθαριότητας Με Τσουχτερά Πρόστιμα Στους Παραβάτες
  1. Ο/Η χχχχχχχ λέει:

    δουλεψτε πρωτα εκει στο ΔΗΜΟ που σας εχουμε παρει 50 τηλεφωνα να ερθετε να μαζεψετε κλαδια ελιας και δεν το σηκωνει κανεις ποτε . Τα ξινετε ολη μερα θελετε και προστιμα. ΜΟΝΟ ΝΑ ΑΡΠΑΖΕΤΕ ΞΕΡΕΤΕ. Βαλτε νεα παιδια να δουλεψουν στο ΔΗΜΟ και οχι 60αριδες βολεμενους που βαριουντε να κουνησουν. Αιντε παρατραγουδα. Μονο ο Δημος Αλιμου ειναι αξιος.

  2. Ο/Η savatage λέει:

    Αυτό είναι ένα μέτρο που κινείται στη σωστή κατεύθυνση.
    Καμία ανοχή σε παράνομη στάθμευση, ρίψη μπαζών σε δημόσιους χώρους και καταστροφή δημόσιας περιουσίας.

  3. Ο/Η Παύλος Τζανάκης λέει:

    Πως θα δουλεψουν ολα αυτα τα προστιμα οταν δεν θα εχεις καποιο οτικοακουστικο υλικο που να καταδεικνυει καποιον παραβατη η οταν μπορει ενας κατοικος να φοβαται να καταγγειλλει εναν γειτονα η να τον φωτογραφησει η βιντεοσκοπησει οταν παρανομει επειδη μπορει να φοβαται μην τον τρεχει για προσωπικα δεδομενα. Για να βρισκετε παραβατες, θα πρεπει να εχετε καμερες σε καθε καδο αλλιως δε γινεται τιποτα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ