Facebook Pixel

Τοπικα

Δωρεάν Θαλάσσια Μπάνια Για Τους Κατοίκους Της Ηλιούπολης – Η Διαδικασία Αιτήσεων

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Δωρεάν Θαλάσσια Μπάνια Για Τους Κατοίκους Της Ηλιούπολης – Η Διαδικασία Αιτήσεων

Για ακόμα μια χρονιά, ο Δήμος Ηλιούπολης διοργανώνει δρομολόγια προς τις παραλίες της Αττικής, προσφέροντας δωρεάν μετακίνηση σε όλους τους κατοίκους της πόλης.

Πρόκειται για ένα καθημερινό πρόγραμμα -εκτός σαββατοκύριακου και αργιών-, που θα πραγματοποιείται με τουριστικά λεωφορεία προς τη Βάρκιζα Αττικής και θα αφορά όσους θα εγγραφούν στο συγκεκριμένο πρόγραμμα

Οι δικαιούχοι θα λάβουν μια προσωπική, ονομαστική κάρτα μετά την έγκριση της αίτησης τους, η οποία δε θα μεταβιβάζεται, ενώ θα έχουν δυνατότητά να εγγραφούν σε μία μόνο περίοδο, με τις περιόδους να διαμορφώνονται ως εξής:

Α’ ΠΕΡΙΟΔΟΣ: ΔΕΥΤΕΡΑ 01/07/2023 – ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12/07/2023

Β’ ΠΕΡΙΟΔΟΣ: ΔΕΥΤΕΡΑ 15/07/2023 – ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26/07/2023

Γ’ ΠΕΡΙΟΔΟΣ: ΔΕΥΤΕΡΑ 29/07/2023 – ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 09/08/2023

Δ’ ΠΕΡΙΟΔΟΣ: ΔΕΥΤΕΡΑ 12/08/2023 – ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23/08/2023

Τα Δρομολόγια, Οι Στάσεις Και Η Διαδρομή

Τα καθημερινά δρομολόγια θα είναι δύο και οι επιβάτες θα επιβιβάζονται από τις στάσεις του ΟΑΣΑ. Τα δύο δρομολόγια διαμορφώνονται ως εξής

1ο Δρομολόγιο

  • Ώρα αναχώρησης από την αφετηρία: 7:30 π.μ.
  • Ώρα αναχώρησης από την παραλία: 10:15 π.μ.

2ο Δρομολόγιο

  • Ώρα αναχώρησης από την αφετηρία 11:00 π.μ.
  • Ώρα αναχώρησης από την παραλία: 13:45 μ.μ.

Οι Στάσεις Και Οι Διαδρομές

Γραμμή «Αγίας Μαρίνας», ώρες 7:30 π.μ. και 11:00 π.μ.

Αφετηρία: Πλατεία Ανεξαρτησίας (Σπέντζος) – Διγενή – Παναγούλη – Αναστάσεως – Αρχιμήδους – Νεύτωνος – Παναγούλη – Σοφοκλή Βενιζέλου – Πρωτόπαπα – Πλατεία Πλαστήρα – Τερματισμός: Πλατεία Αεροπορίας

Γραμμή «Αγίου Κωνσταντίνου», ώρα 7:30 π.μ.

Αφετηρία: Αστυνομικό Τμήμα Ηλιούπολης – Αγίου Κωνσταντίνου – Μαρίνου Αντύπα – Ανδρέα Παπανδρέου – Λεωφόρος Ειρήνης – Σοφοκλή Βενιζέλου – Λ. Κυπρίων Ηρώων-Τερματισμός: Πλατεία Λευκαδιτών (Αγία Παρασκευή).

Γραμμή «Αγίου Κωνσταντίνου», ώρα 11:00 π.μ.

Αφετηρία: Πλατεία Σικελιανού – Μαρίνου Αντύπα – Ανδρέα Παπανδρέου – Λεωφόρος Ειρήνης – Σοφοκλή Βενιζέλου – Λ. Κυπρίων Ηρώων-Τερματισμός: Πλατεία Λευκαδιτών (Αγία Παρασκευή)

Τα Δικαιολογητικά Και Η Διαδικασία

Οι δικαιούχοι θα πρέπει να προσέλθουν από τις 17 έως τις 21 Ιουνίου και ώρες 9:00 – 14:00 στο φουαγιέ του αμφιθεάτρου του Δημαρχείου, επί της οδού Κουντουριώτου.

Οι αιτούντες θα πρέπει να προσκομίσουν μια φωτοτυπία λογαριασμού ρεύματος, τηλεφώνου ή ΕΥΔΑΠ, που να πιστοποιεί τη μόνιμη κατοικία στην Ηλιούπολη καθώς και μια φωτογραφία του συμμετέχοντος. Για τη δήλωση της περιόδου προτίμησης από τους ενδιαφερόμενους, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τον Δήμο στα τηλέφωνα 210 997009 και 210 9970010.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ