Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Σφοδρή Τροχαία Σύγκρουση Στην Ηλιούπολη (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης Newsroom

Σφοδρή Τροχαία Σύγκρουση Στην Ηλιούπολη (ΦΩΤΟ)

Σφοδρή τροχαία σύγκρουση Πραγματοποιήθηκε πριν λίγη ώρα στην Ηλιούπολη Και συγκεκριμένα στην συμβολή των οδών Σπύρου Μηλιού και Χρυσόστομου Σμύρνης.

Ένας εκ των δύο οδηγών Ι.Χ. παραβίασε stop με αποτέλεσμα να παρασύρει διερχόμενο όχημα το οποίο βρισκόταν στην κάθοδο της οδού Χρυσοστόμου Σμύρνης με μετωπική σύγκρουση.

Οι ζημιές των δύο οχημάτων με εκτεταμένες, ενώ στο σημείο έσπευσαν 3 ασθενοφόρα όπου μετέφεραν 4 παιδιά που επέβαιναν στα δύο οχήματα, στο νοσοκομείο παίδων για προληπτικούς λόγους. Ελαφρείς τραυματισμούς υπέστησαν και οι δύο οδηγοί, οι πληροφορίες ωστόσο αναφέρουν πως δεν διατρέχουν κανένα κίνδυνο.

Πρόκειται για ένα σημείο «καρμανιόλα» στην Ηλιούπολη όπου έχει συμβεί πλήθος ατυχημάτων παρά την τοποθέτηση σήμανσης πριν από λίγα χρόνια.

804C4267 13D5 449D ABF6 4C45845E3DD6 Σφοδρή Τροχαία Σύγκρουση Στην Ηλιούπολη (ΦΩΤΟ) B0075BAB DF89 4D76 9BE3 60C90E6DA2CD Σφοδρή Τροχαία Σύγκρουση Στην Ηλιούπολη (ΦΩΤΟ)

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ