Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Πέντε Ευρώ(!) Η Μία Χριστουγεννιάτικη Φωτογραφία Στην Κεντρική Πλατεία Ηλιούπολης (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Πέντε Ευρώ(!) Η Μία Χριστουγεννιάτικη Φωτογραφία Στην Κεντρική Πλατεία Ηλιούπολης (ΒΙΝΤΕΟ)

Στο προηγούμενο δημοτικό συμβούλιο, ο επικεφαλής της παράταξης “Η Πόλη Που Θέλω” κ. Αραμπατζής ανέφερε πως στην στολισμένη κεντρική πλατεία, ο “Άγιος Βασίλης” ζητά 5 ευρώ για την κάθε φωτογραφία με παιδί, κάτι που δεν συμπεριλαμβάνεται στη σύμβαση του Δήμου με τον ιδιώτη που ανέλαβε το στήσιμο του χριστουγεννιάτικου χωριού.

Ο κ. Δήμαρχος έσπευσε να τον κατηγορήσει για “ψέμματα”, καθώς όπως ισχυρίζεται, δεν υπάρχει αντίτιμο για τις φωτογραφίες. Χαρακτηριστιστικό είναι το απόσπασμα από το δημοτικό συμβούλιο (στο λεπτό 2:29:46)

YouTube video

Πριν από 24 ώρες, ο ηλιουπολίτης Blogger Άγγελος Κάνδηλας ανάρτησε στο ιστολόγιο του μια φωτογραφία από το “σπιτάκι του Aγιου Βασίλη”, στην πόρτα του οποιου ήταν κολλημένος ο “τιμοκατάλογος”. Οι τιμές είναι ξεκάθαρες: «Φωτογραφία σκέτη με τον Άγιο Βασίλη 5 ευρω”.

foto 5 evro Πέντε Ευρώ(!) Η Μία Χριστουγεννιάτικη Φωτογραφία Στην Κεντρική Πλατεία Ηλιούπολης (ΒΙΝΤΕΟ)

Άλλωστε, η γκρίνια από πολλούς πολίτες είναι έκδηλη, καθώς παρά τα όσα λέει ο κ. Δήμαρχος, καλούνται τελικά να πληρώσουν από την τσέπη τους για να βγάλουν το παιδί τους μια απλή φωτογραφία.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ