Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Kρούσμα Κορωνοϊού Σε Γνωστό Γυμναστήριο Της Ηλιούπολης

Δημοσιεύθηκε στις

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Kρούσμα Κορωνοϊού Σε Γνωστό Γυμναστήριο Της Ηλιούπολης

Άλλη μια τοπική επιχείρηση της πόλης επιλέγει τον δρόμο της υπεύθυνης ενημέρωσης των πελατών της, ανακοινώνοντας κρούσμα κορωνοϊού σε εργαζόμενό της.

Αυτή τη φορά, πρόκειται για το γνωστό γυμναστήριο «Παλλάδιον», το οποίο, χθες, 13/10/2020, ανακοίνωσε μέσω της επίσημης σελίδας του στο Facebook πως εργαζόμενος βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό και πως ο χώρος θα μείνει κλειστός για τις επόμενες ημέρες.

«Αυτή τη στιγμή καλούμαστε να διαχειριστούμε μια ακόμα δοκιμασία, καθώς ένα άτομο του προσωπικού μας βρέθηκε θετικό στον κορωνοϊό. Τόσο για το άτομο αυτό όσο και για τις επαφές του εντός και εκτός γυμναστηρίου, ακολουθούνται οι οδηγίες του ΕΟΔΥ» αναφέρει η ανακοίνωση του γυμναστηρίου, συμπληρώνοντας:

«Με γνώμονα την ασφάλεια όλων, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως το γυμναστήριο θα παραμείνει κλειστό από την Τετάρτη 14/10 έως και την Πέμπτη 15/10 με σκοπό την πλήρη και σωστή απολύμανση των χώρων μας από πιστοποιημένη εταιρεία», καταλήγει η ανακοίνωση του «Παλλάδιου».

121210895 3339821399458998 4994097432484948682 o 1 Kρούσμα Κορωνοϊού Σε Γνωστό Γυμναστήριο Της Ηλιούπολης

Είναι ακόμα μια φορά που ιδιοκτήτης τοπικής επιχείρησης επιλέγει συνειδητά να δημοσιοποιήσει περιστατικό κρούσματος και ενώ δεν είναι υποχρεωμένος από τον νόμο να το δημοσιοποιήσει, βάζοντας πάνω από όλα την υγεία των πολιτών και όχι το επιχειρηματικό του συμφέρον. Η στήριξη σε τέτοιες επιχειρήσεις, είναι επιβεβλημένη.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ