ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ

Διαφημιστείτε Στο Νο1
Ενημερωτικό Website Της Ηλιούπολης

ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ

Είμαστε το μοναδικό site της πόλης που κάνει πρωτογενές ρεπορτάζ και δεν αναδημοσιεύει περιεχόμενο από άλλα sites. Παράγουμε δημοσιογραφικό περιεχόμενο υψηλής αξίας που μας καθιστά το πλέον έγκριτο ενημερωτικό ιστότοπο της Ηλιούπολης, με τους περισσότερους αναγνώστες.

ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΜΕΝΑ ΠΑΚΕΤΑ

Διαλέξτε το πακέτο που ταιριάζει στην επιχείρηση σας, ανάλογα με τον τύπο και τη συχνότητα προβολής.

Εξειδικευμένη προβολη

Συνεργαζόμαστε με τους πιο έμπειρους συνεργάτες στον τομέα του digital marketing, ώστε να προσφέρουμε τις καλύτερες υπηρεσίες προβολής, προσαρμοσμένες στις ανάγκες της κάθε επιχείρησης.

ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ

Ανεξάρτητα από το πακέτο που θα διαλέξετε, το ilioupolinews.gr θα σας παραδίδει κάθε μήνα πλήρη αναφορά για την επισκεψιμότητά του.

Πόσος Κόσμος Διαβάζει Το ilioupolinews.gr;

Οι επιδόσεις του site στο διάστημα Οκτώβριος 2018 - Ιούλιος 2020

1.362.572

Προβολές Σελίδας

909.442

Περίοδοι Σύνδεσης

ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ

Διαλέξτε το πλάνο που ταιριάζει στη δική σας επιχείρηση, ανάλογα μα τις ανάγκες σας και τα χρήματα που μπορείτε να διαθέσετε

1η Επιλογή: Διαφημιστικό Κείμενο

δΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΣΑΣ το οποιο μενει για παντα στο site μασ.

Το κείμενο είναι ίσως ο καλύτερος τρόπος να προωθήσει ένας επιχειρηματίας την επιχείρηση του. 

Το ilioupolinews.gr διαθέτει εξειδικευμένο συνεργάτη στο SEO writing, ώστε το κείμενο που θα δημιουργήσουμε για την επιχείρηση σας να έχει τη μέγιστη δυνατή απόδοση στη μηχανή αναζήτησης της Google και άρα να είναι ορατό σε όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους αναζητούν την υπηρεσία/προϊόν που παρέχετε.

 

Το κείμενο μένει στο site μας για πάντα.

 

Το ilioupolinews, παρέχει τα εξής:

  • Δημιουργία & δημοσίευση διαφημιστικού κειμένου στο site μας.
  • Φωτογράφιση χώρου & προϊόντων
  • Προώθηση του διαφημιστικού κειμένου στα social media του ilioupolinews.gr

2η Επιλογή: Διαφημιστικό Banner

€20

ανα μηνα

ή 200 ευρώ/χρόνο
(κέρδος 40 ευρώ)

  • Mικρό Sidebar Banner (300 x 300) pixels στην 5η θέση στο sidebar όλων των σελίδων του site.

Διαθεσιμότητα: 5 από τις 5 θέσεις

€ 30

ANA MHNA

ή 300 ευρώ/χρόνο
(κέρδος 60 ευρώ)

  • Μεγάλο Sidebar Banner (300 x 600 pixels) στην 3 θέση sidebar όλων των σελίδων του site.

Διαθεσιμότητα: 5 από τις 5 θέσεις

€50

ανα μηνα

ή 500 ευρώ/χρόνο
(κέρδος 100 ευρώ)

  • Mεγάλο Sidebar Banner (300x600 pixels) στην 1η θέση του sidebar όλων των σελίδων του site.

Διαθεσιμότητα: 4 από τις 4 θέσεις

€70

ανα μηνα

ή 700 ευρώ/χρόνο
(κέρδος 140 ευρώ)

  • Mεγάλο banner (740χ150 pixels) στο τέλος κάθε άρθρου.

Διαθεσιμότητα: 2 από τις 2 θέσεις

€85

ANA MHNA

ή 850 ευρώ/χρόνο
(κέρδος 170 ευρώ)

  • Μεγάλο banner (740 x 150 pixels) κάτω από την πρώτη παράγραφο κάθε κειμένου.

Διαθεσιμότητα: 2 από τις 2 θέσεις

€100

ανα μηνα

ή 1.000 ευρώ/χρόνο
(κέρδος 200 ευρώ)

  • Mεγάλο banner (970x150 pixels) επάνω από το λογότυπο του site.

Διαθεσιμότητα: 1 από τις 2 θέσεις

 

* Η διαθεσιμότητα των banners εξαρτάται από τις ήδη υπάρχουσες συμφωνίες που έχει συνάψει το ilioupolinews.gr. Το σύνολο των διαφημιζόμενων μέσω banner στο website μας δεν θα ξεπερνά τους 20, για λόγους διασφάλισης της ποιότητας και της αποτελεσματικότητας της προβολής των πελατών μας, αλλά και για να κρατήσουμε ψηλά το επίπεδο πλοήγησης του χρήστη, χωρίς να τον βομβαρδίζουμε με διαφημίσεις.

Ο ελάχιστος χρόνος αγοράς ενός χώρου banner είναι 6 μήνες.

3η Επιλογή: Διαφημιστικό Video

Η προβολή μέσω video στα social media έχει αυξηθεί ραγδαία τα τελευταία χρόνια και έχει γίνει επιτακτική για κάθε επιχείρηση.

 

Με τη βοήθεια εξειδικευμένων συνεργατών, δημιουργούμε για την επιχείρηση σας ένα εύληπτο & σύγχρονο video προβάλεται στο site του ilioupolinews.gr και σε όλα τα social media.

 

Το video προσαρμόζεται στις ανάγκες της εκάστοτε επιχείρησης.

 

Δείτε ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα προβολής μέσω video στο website μας:

Συχνέσ ερωτησεισ

Εάν δεν μπορείτε να συμπληρώσετε τις φόρμες εκδήλωσης ενδιαφέροντος, καλέστε μας στο 6931484703.

Banner είναι μια διαφημιστική καταχώρηση σε μορφή εικόνας, που μπορεί να περιλαμβάνει χρήσιμα στοιχεία για μια επιχείρηση όπως το λογότυπο της, το τηλέφωνο της, ή/και κάποια προσφορά που θα ήθελε να προωθήσει.

Το banner τοποθετείται σε συγκεκριμένα σημεία του site, ανάλογα με το πακέτο προβολής και μπορεί είτε να δοθεί έτοιμο είτε να σχεδιαστεί από εμάς, με επιπλέον χρέωση.

Κάθε banner μπορεί να παραπέμπει στο site ή στη σελίδα της επιχείρησης στο Facebook και μπορεί να περιέχει tracking code, ώστε ο εκάστοτε πελάτης να μετρά την απόδοση της διαφήμισης του.

Ελάχιστο διάστημα αγοράς μίας τοποθεσίας banner στο ilioupolinews.gr, είναι οι 6 μήνες.

Το ilioupolinews.gr διαθέτει εξειδικευμένους συνεργάτες που ειδικεύονται στην παραγωγή κειμένων για προωθητικούς/διαφημιστικούς λόγους.

 

Κάθε κείμενο που δημιουργούμε για τους πελάτες μας είναι μοναδικό, γράφεται από την αρχή και δίνεται ιδιαίτερη προσοχή στο SEO Writing, δηλαδή στην μέθοδο εκείνη που θα κατατάξει το συγκεκριμένο κείμενο όσο το δυνατόν υψηλότερα στην αναζήτηση της Google σε συγκεκριμένες λέξεις-κλειδιά. Στόχος μας είναι η δημιουργία ενός κειμένου που θα μείνει στο internet για πάντα και που θα δίνει μια πλήρη εικόνα για τον διαφημιζόμενο στον εκάστοτε ενδιαφερόμενο που αναζητά μια υπηρεσία στην μηχανή αναζήτησης της Google.

Τέλος, κάθε κείμενο προσαρμόζεται απόλυτα στις ανάγκες και τις προδιαγραφές της κάθε επιχείρησης.

Γιατί είμαστε ένα site που βρίσκεται στην κορυφή των προτιμήσεων των Ηλιουπολιτών. Παράγουμε περιεχόμενο (άρθρα, βίντεο και κείμενα) υψηλής αξίας, αξιόπιστα και με ακρίβεια, γεγονός που μας καθιστά το πλέον έγκριτο τοπικό ενημερωτικό site. Tο ilioupolinews.gr είναι το μοναδικό website της Ηλιούπολης που παρακολουθεί σε πραγματικό χρόνο τις σημαντικές εξελίξεις της πόλης, παρέχοντας έγκαιρη, έγκυρη και αποκλειστική πληροφόρηση στους αναγνώστες του.


Επίσης, συνεργαζόμαστε με έμπειρους επαγγελματίες στον τομέα του digital marketing, ώστε να προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή λύση προβολής, ανάλογα με τις ανάγκες προβολής της κάθε επιχείρησης και του κάθε προϊόντος ξεχωριστά.


Το ilioupolinews.gr είναι μια εξαιρετική επιλογή για την προώθηση της επιχείρησης σας στην τοπική κοινωνία, καθώς καθημερινά χιλιάδες αναγνώστες το εμπιστεύονται για την ενημέρωση τους.

Σε αντίθεση με τα έντυπα μέσα, το ραδιόφωνο και την τηλεόραση, η διαφήμιση στο internet είναι κάτι μετρήσιμο. Έτσι, το ilioupolinews.gr, στο τέλος κάθε μήνα θα σας παρέχει προσωπική αναφορά για την επισκεψιμότητα του.

Όλες οι πληρωμές πραγματοποιούνται μέσω τραπεζικού εμβάσματος. Το ilioupolinews.gr παραδίδει όλα τα νόμιμα παραστατικά σε έντυπη μορφή στον εκάστοτε πελάτη.

Το ilioupolinews.gr μπορεί να παρέχει στις επιχειρήσεις της πόλης εξειδικευμένα premium πακέτα, με συνδυαστικές παροχές για τη βέλτιστη δυνατή απόδοση.

 

Επικοινωνήστε μαζί μας σε αυτό το mail για να βρούμε μαζί το πακέτο που ταιριάζει στις ανάγκες της επιχείρησής σας.

Για οποιαδήποτε απορία σχετικά με τη δυνατότητα διαφημιστικής προβολής της επιχείρησής σας, επικοινωνήστε μαζί μας.